Zimbra two-step authenticatie via Application passcode

Wilt u de Zimbra Two-factor authentication gebruiken op uw Apple mail, of iPhone, dan kunt u deze activeren via de Application passcode.
  • Log in in uw webmail account – https://zimbra-login.net/
  • Ga naar Preferences > Accounts > Applications en selecteer Add Application Code. Indien u de two-step authenticatie nog niet eerder geactiveerd heeft, dient u dit eerst te doen, voordat u Application Code kunt gebruiken.
  • Vul een naam voor de Application code in en klik op Next.
  • Vul deze passcode in wanneer u de applicatie voor het eerst gebruikt om in te loggen op uw account. Deze code geeft de applicatie rechten om uw account te bereiken.
  • Zodra de gebruiker de application passcode gegenereerd heeft kan de gebruiker de passcode intrekken via Preferences > Accounts > Applications in de Zimbra web client.