De PHP versie van je website aanpassen

We ondersteunen bij Cyso verschillende PHP versies en u kunt zelf gemakkelijk de PHP versie van uw website aanpassen via de Direct Admin server. In 2019 faseren we PHP 5.6 geleidelijk uit. Hieronder leest u hoe u de PHP versie aanpast en test:
  1. Log in op het server adres waar uw website op draait. Deze vindt u in de oplevermail welke wij bij bestellen hebben toegestuurd.
  2. Klik op het hosting pakket/domein waarvan u de PHP versie wilt wijzigen.
  3. Klik op ‘Domain setup‘.
  4. Klik op het domein waarvoor u de PHP versie wilt wijzigen
  5. Selecteer nu onder ‘PHP Version Selector‘ bij First PHP de nieuwe PHP versie en klik op ‘save
  6. De PHP versie van uw website is nu aangepast. Let op: Het duurt maximaal vijf minuten voordat dit actief is.
  7. Check uw website en of alles nog werkt zoals hoort. Indien dit niet zo is kunt u de PHP versie weer terugzetten de oude versie. Neem vervolgens contact op met uw webbouwer om uw website gereed te maken voor PHP 7+