Android

NB: Sommige versies van Android ondersteunen het synchroniseren van submappen helaas niet. Vanaf in ieder geval versie 8.0.0 werkt dit wel goed.

NB: Lees hier hoe je de e-mail instelt in de Microsoft Outlook applicatie op Android

Volg onderstaande stappen om jouw mail in te stellen op jouw Android apparaat:
      • Ga naar ‘Instellingen’ op je Android apparaat en klik op ‘andere accounts’.
    Screenshot_2017-10-24-13-23-20-349_com.android.settings
    • Onderin zie je het knopje ‘Toevoegen’ staan, klik hierop.
    • Screenshot_2017-10-24-13-23-23-919_com.android.settings
    • Kies hierna voor ‘IMAP’ (deze staat hoogstwaarschijnlijk onder Google).
    • Screenshot_2017-10-24-13-23-29-323_com.android.settings
    • Vul hier je ‘E-mailadres’ en je ‘wachtwoord’ in.
    Screenshot_2017-10-24-13-23-35-237_com.android.email
      • Klik op ‘Aanmelden’.
      • Vul onder het kopje ‘Accounts’, het ‘e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord’ in.
      • Vul bij Server voor inkomende mail’ de servernaam in. Klik hier voor meer informatie over de juiste servernaam.
      • Vul bij ‘poort’ in: 993.
      • Selecteer bij ‘Beveiligings Type’: SSL/TLS.
    Screenshot_2017-10-24-13-49-52-629_com.android.email
      • Vul bij ‘Server voor uitgaande mail (SMTP)’ de servernaam van je hostingpakket in. Klik hier voor meer informatie over de juiste servernaam.
      • Vul bij ‘poort’ in: 465.
      • Selecteer bij ‘Beveiligings Type’: SSL/TLS.
    Screenshot_2017-10-24-13-49-58-097_com.android.email
      • Klik hierna op ‘Done’ en de mailbox is geconfigureerd.
    Screenshot_2017-10-24-13-50-46-621_com.android.email