Outlook 2013 op Windows 10

Volg de stappen in deze handleiding om jouw mail in te stellen in Outlook 2013 op Windows 10:

1. Klik op ‘bestand’.
    2. Klik daarna 2x op ‘accountinstellingen’.
    3. In het volgende scherm, klik op ‘nieuw’.
    4. Klik op ‘Handmatige instelling of extra servertypen’.
    5. Klik op ‘POP of IMAP’.
    6. Vul als volgt de volgende gegevens in:
      • Je naam.
      • e-mailadres.
      • Kies voor ‘IMAP’.
      • De servernaam van je hostingpakket. Klik hier voor meer informatie over de juiste servernaam..
      • Je gebruikersnaam (Vaak hetzelfde als je e-mailadres).
      • Je wachtwoord.
    7. Klik daarna op ‘meer instellingen’.
    8. Klik op het tabblad ‘server voor uitgaande e-mail’.
    9. Vink ‘Voor de server voor mijn uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist’ aan.
    10. Klik daarna op het tabblad ‘geavanceerd’.
    11. Verander het poortnummer bij inkomende e-mail in ‘993’ en kies voor een ‘SSL-verbinding’ in het dropdown menu.
    12. Verander het poortnummer bij uitgaande e-mail in ‘465’ en kies hier ook voor een ‘SSL-verbinding’ in het dropdown menu.
    13. Klik hierna op ‘OK’.
    14. Klik op ‘volgende’.
    15. Je e-mailaccount is nu geconfigureerd.