Ik mis drivers op mijn VM

Het is mogelijk dat drivers missen op een VM. Dit kan meerdere redenen hebben; één daarvan is dat uw gekozen device niet compatibel is met het besturingssysteem dat u heeft geïnstalleerd. Vaak helpt het om VMware Tools te installeren. Deze tools leveren ook vele drivers voor de virtuele hardware, zolang het device compatibel is zullen de drivers ervoor gevonden en geïnstalleerd worden. U kunt de instructies vinden in de handleiding voor de installatie van VMware Tools.