Hosted Exchange Light instellen

Voer de stappen in de onderstaande handleidingen uit om uw e-mailclient(s) zo te configureren dat u gebruik kunt gaan maken van uw Hosted Exchange Light mailbox. Als uw e-mailclient niet in de lijst voorkomt neemt u contact op met onze servicedesk.
Systeemeisen
  • Minimaal MAC OS X 10.6, Snow Leopard
  • Hosted Exchange Light mailbox
  1. Start Apple Mail
  2. Klik links bovenin op Mail
  3. Ga naar Voorkeuren
  4. Ga vervolgens naar Accounts en klik op de + om een account toe te voegen.
  5. Kies Voeg andere Mail-account toe
  6. Vul bij Volledige naam in: Uw naam
  7. Vul bij E-mailadres in: Uw e-mailadres
  8. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  9. Klik op Ga Door
  10. Kies voor IMAP
  11. Vul bij Beschrijving in: Exchange Light
  12. Vul bij Server inkomende post in: owa.exchange-login.net
  13. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  14. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  15. Klik op Ga Door
  16. Vul bij Beschrijving Uitgaande Server in: Exchange Light
  17. Vul bij Server Uitgaande Post in: owa.exchange-login.net
  18. Vink Gebruik identiteitscontrole aan en vul hier dezelfde gegevens in als bij inkomende post
  19. Klik op Ga Door
  20. Uw mailbox is nu klaar voor gebruik
Krijgt u een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of u de juiste gegevens gebruikt.
Systeemeisen
  • Minimaal Android 2.1
  • Hosted Exchange Light mailbox
  1. Ga naar Instellingen
  2. Ga naar het Accounts gedeelte
  3. Klik op Account toevoegen
  4. Klik op E-mail
  5. Vul in: Uw e-mailadres
  6. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  7. Klik bij Welk type account: IMAP-account
  8. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  9. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  10. Vul bij IMAP-server in: owa.exchange-login.net
  11. Selecteer bij Beveiligingstype: SSL
  12. Vul bij Poort in: 993
  13. Klik op Volgende
  14. Voer bij SMTP-server in: owa.exchange-login.net
  15. Selecteer bij Beveiligingstype: TLS
  16. Controleer of bij Poort staat ingevuld: 587
  17. Controleer of Inloggen verplicht staat aangevinkt
  18. Controleer of de SMTP gebruikersnaam en het wachtwoord zijn ingevuld
  19. Klik op Volgende
  20. Klik nogmaals op Volgende
  21. Voer bij Uw naam in: Uw naam
  22. Klik op Gereed
  23. Uw mailbox is nu klaar voor gebruik
Krijgt u een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of u de juiste gegevens gebruikt.
Systeemeisen
  • Minimaal iOS 5.0
  • Hosted Exchange Light mailbox
  1. Open Instellingen
  2. Ga naar E-mail, contacten, agenda’s
  3. Klik op Nieuwe account
  4. Klik op Anders
  5. Klik op Voeg mailaccount toe
  6. Vul bij Naam in: Uw naam
  7. Vul bij E-mail in: Uw e-mailadres
  8. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  9. Vul bij Beschrijving in: Exchange Light
  10. Klik op Volgende
  11. Selecteer IMAP
  12. Vul bij Server inkomende post bij Hostnaam in: owa.exchange-login.net
  13. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  14. Uw wachtwoord staat al ingevuld
  15. Vul bij Server uitgaande post bij Hostnaam in: owa.exchange-login.net
  16. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  17. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  18. Klik op Volgende
  19. De iPhone zal nu uw account controleren
  20. Wanneer je Notities niet wilt synchroniseren kun je dat hier instellen
  21. Klik op Bewaar
  22. Uw mailbox is nu klaar voor gebruik
Krijgt u een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of u de juiste gegevens gebruikt.
  1. Klik op bb-settings (instellingen)
  2. Klik op bb-accounts (accounts)
  3. Klik op bb-add-account (account toevoegen)
  4. Klik op IMAP
  5. Voer in bij E-mailadres: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  6. Voer in bij Wachtwoord: Uw wachtwoord
  7. Voer in bij Serveradres: owa.exchange-login.net
  8. Klik op Volgende
  9. Klik op Gereed
Krijgt u een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of u de juiste gegevens gebruikt.
Systeemeisen
  • Minimaal Windows XP SP3
  • Hosted Exchange Light mailbox
  1. Open Microsoft Outlook 2010
  2. Klik in het menu Bestand
  3. Ga naar Info
  4. Klik op Accountinstellingen
  5. Klik op Accountinstellingen…
  6. Klik op Nieuw
  7. Selecteer Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren en klik op Volgende
  8. Selecteer Internet-e-mail en klik op Volgende
  9. Vul bij Naam in: Uw naam
  10. Vul bij E-mailadres in: Uw e-mailadres
  11. Selecteer bij Type account: IMAP
  12. Vul bij Server voor inkomende e-mail in: owa.exchange-login.net
  13. Vul bij Server voor uitgaande e-mail (SMTP) in: owa.exchange-login.net
  14. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  15. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  16. Klik op Meer instellingen
  17. Ga naar het tabblad Server voor uitgaande e-mail
  18. Vink Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist
  19. Selecteer vervolgens Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail
  20. Ga naar het tabblad Geavanceerd
  21. Vul in bij Inkomende e-mail (IMAP): 993
  22. Selecteer bij Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: SSL
  23. Vul in bij Uitgaande e-mail (SMTP): 587
  24. Selecteer bij Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: TLS
  25. Klik op OK
  26. Klik op Volgende
  27. Klik op Voltooien
  28. Uw mailbox is nu klaar voor gebruik
Krijgt u een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of u de juiste gegevens gebruikt.
Systeemeisen
  • Minimaal Mac OS X 10.5.8
  • Hosted Exchange 2010 Light mailbox
  1. Open Outlook 2011
  2. Klik in de menu balk op Outlook
  3. Klik op Voorkeuren
  4. Klik op Accounts
  5. Klik op E-mailaccount
  6. Vul bij E-mailadres in: Uw e-mailadres
  7. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  8. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  9. Selecteer bij Type: IMAP
  10. Vul bij Server voor inkomende e-mail in: owa.exchange-login.net
  11. Plaats een vinkje bij Standaardpoort negeren
  12. Vervang 143 voor: 993
  13. Plaats een vinkje bij SSL gebruiken om een verbinding te maken (aanbevolen)
  14. Vul bij Server voor uitgaande e-mail in: owa.exchange-login.net
  15. Plaats een vinkje bij Standaard poort negeren
  16. Vervang 25 voor: 587
  17. Plaats een vinkje bij SSL gebruiken om een verbinding te maken (aanbevolen)
  18. Klik op Account toevoegen
  19. U bent nu terug in het overzichtsvenster. U kunt dit venster sluiten
  20. Uw e-mail is gereed voor gebruik
Systeemeisen
  • Minimaal Windows 7
  • Hosted Exchange Light mailbox
  1. Open Microsoft Outlook 2013
  2. Klik in de menubalk bovenaan op Bestand
  3. Klik op Accountinstellingen
  4. Klik op Accountinstellingen…
  5. Klik op Nieuw
  6. Selecteer E-mailaccount
  7. Klik op Volgende
  8. Selecteer Handmatige instelling of extra servertypen
  9. Klik op Volgende
  10. Kies hier POP of IMAP
  11. Vul bij Naam in: Uw naam
  12. Vul bij E-mailadres in: Uw e-mailadres
  13. Selecteer bij Type account: IMAP
  14. Vul bij Server voor inkomende e-mail in: owa.exchange-login.net
  15. Vul bij Server voor uitgaande e-mail (SMTP) in: owa.exchange-login.net
  16. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  17. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  18. Klik op Meer instellingen
  19. Ga naar het tabblad Server voor uitgaande e-mail
  20. Vink Voor de server voor mijn uitgaande e-mail (STMP) is verificatie vereist aan
  21. Selecteer Dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende e-mail
  22. Klik op OK
  23. Ga naar het tabblad Geavanceerd
  24. Vul in bij Inkomende e-mail (IMAP): 993
  25. Selecteer bij Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: SSL
  26. Vul in bij Uitgaande e-mail (SMTP): 587
  27. Selecteer bij Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: TLS
  28. Klik op OK
  29. Klik op Volgende
  30. Klik op Voltooien
  31. Uw mailbox is nu klaar voor gebruik
Krijgt u een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of u de juiste gegevens gebruikt.
Systeemeisen
  • Minimaal Windows 7 SP1
  • Hosted Exchange Light mailbox
  1. Open Microsoft Outlook 2016
  2. Klik in de menubalk bovenaan op Bestand
  3. Klik op Accountinstellingen
  4. Klik op Accountinstellingen…
  5. Klik op Nieuw
  6. Selecteer E-mailaccount
  7. Klik op Volgende
  8. Selecteer Handmatige instelling of extra servertypen
  9. Klik op Volgende
  10. Kies hier POP of IMAP
  11. Vul bij Naam in: Uw naam
  12. Vul bij E-mailadres in: Uw e-mailadres
  13. Selecteer bij Type account: IMAP
  14. Vul bij Server voor inkomende e-mail in: owa.exchange-login.net
  15. Vul bij Server voor uitgaande e-mail (SMTP) in: owa.exchange-login.net
  16. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  17. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  18. Klik op Meer instellingen
  19. Ga naar het tabblad Server voor uitgaande e-mail
  20. Vink Voor de server voor mijn uitgaande e-mail (STMP) is verificatie vereist aan
  21. Selecteer Dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende e-mail
  22. Klik op OK
  23. Ga naar het tabblad Geavanceerd
  24. Vul in bij Inkomende e-mail (IMAP): 993
  25. Selecteer bij Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: SSL
  26. Vul in bij Uitgaande e-mail (SMTP): 587
  27. Selecteer bij Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: TLS
  28. Klik op OK
  29. Klik op Volgende
  30. Klik op Voltooien
  31. Uw mailbox is nu klaar voor gebruik
Krijgt u een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of u de juiste gegevens gebruikt.
  • Thunderbird
  • Hosted Exchange 2010 Light mailbox
  1. Open Thunderbird
  2. Klik rechtsboven op de knop met 3 streepjes
  3. Open het menu Opties
  4. Klik op Accountinstellingen
  5. Klik op Accountacties
  6. Klik op E-mailaccount toevoegen
  7. Vul bij Uw naam in: Uw volledige naam
  8. Vul bij E-mailadres in: Uw e-mailadres
  9. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  10. Klik op Doorgaan
  11. Klik op Handmatige config als deze knop tevoorschijn komt
  12. Selecteer bij Inkomend: IMAP
  13. Vul in bij Serverhostnaam voor inkomend: owa.exchange-login.net
  14. Vul in bij Poort voor inkomend: 993
  15. Selecteer bij SSL voor inkomend: SSL/TLS
  16. Selecteer bij Authenticatie voor inkomend: Normal Password
  17. Vul in bij Serverhostnaam voor uitgaand: owa.exchange-login.net
  18. Vul in bij Poort voor uitgaand: 587
  19. Selecteer bij SSL voor uitgaand: STARTTLS
  20. Selecteer bij Authenticatie voor uitgaand: Normal Password
  21. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  22. Klik op Hertesten
  23. Uw e-mail is gereed voor gebruik
Systeemeisen
  • Minimaal Windows 8
  • Hosted Exchange Light mailbox
  1. Ga naar Start
  2. Klik op Mail
  3. U dient te zijn ingelogd in Mail met uw Microsoft account
  4. Ga met uw muis naar rechtsonder in de hoek en dan naar boven
  5. De Charms bar komt tevoorschijn, klik hier op Instellingen
  6. Klik op Accounts
  7. Klik op Voeg een account toe
  8. Klik op Ander account
  9. Selecteer IMAP
  10. Klik op Verbinding maken
  11. Klik op Meer details weergeven
  12. Vul bij E-mailadres in: Uw e-mail adres
  13. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  14. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  15. Vul bij Server voor binnenkomende e-mail (IMAP) in: owa.exchange-login.net
  16. Poort kunt u laten staan op 993
  17. Vul bij Server voor uitgaande e-mail (SMTP) in: owa.exchange-login.net
  18. Vul bij Poort in: 587
  19. Klik op Verbinding maken
  20. Uw e-mail is gereed voor gebruik
Krijgt u een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of u de juiste gegevens gebruikt.
Systeemeisen
  • Minimaal Windows 7
  • Hosted Exchange Light mailbox
  1. Open Windows Live Mail
  2. Klik linksboven op de blauwe knop
  3. Ga naar Opties
  4. Klik op E-mailaccounts
  5. Klik op Toevoegen
  6. Selecteer E-mailaccount
  7. Klik op Volgende
  8. Vul bij E-mailadres in: Uw e-mailadres
  9. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  10. Zorg dat Dit wachtwoord onthouden is aangevinkt
  11. Vul bij Schermnaam voor verzonden berichten in: Uw naam
  12. Klik op Volgende
  13. Selecteer bij Servertype: IMAP
  14. Vul bij Serveradres (inkomende e-mail) in: owa.exchange-login.net
  15. Plaats een vinkje bij Vereist een beveiligde verbinding (SSL)
  16. Zorg dat bij Verifiëren met staat geselecteerd: Beveiligd-wachtwoordverificatie
  17. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  18. Vul bij Serveradres (uitgaande e-mail) in: owa.exchange-login.net
  19. Vul bij Poort (uitgaande e-mail) in: 587
  20. Plaats een vinkje bij Vereist een beveiligde verbinding (SSL)
  21. Plaats een vinkje bij Vereist verificatie
  22. Uw e-mail is gereed voor gebruik
Krijgt u een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of u de juiste gegevens gebruikt.
Systeemeisen
  • Hosted Exchange Light mailbox
  1. Open Gmail
  2. Klik rechtsboven op de radar en vervolgens op instellingen
  3. Ga naar Accounts en import
  4. Klik op Je eigen POP3-mailaccount toevoegen
  5. Vul bij E-mailadres in: Uw e-mail adres
  6. Klik op Volgende stap
  7. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (voor.achternaam)
  8. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  9. Vul bij POP-server in: owa.exchange-login.net
  10. Vul bij Poort 995 in
  11. Vink Altijd een beveiligde verbinding (SSL) gebruiken wanneer e-mailberichten worden opgehaald aan
  12. Controleer welke overige opties u aan wilt zetten, wij raden in ieder geval aan: Een kopie van opgehaalde berichten op de server achterlaten aan te vinken.
  13. Klik op Account toevoegen
  14. Selecteer Ja, ik wil e-mail kunnen verzenden als…
  15. Klik op Volgende stap
  16. Vul bij Naam: uw gewenste weergave naam in
  17. Klik op Volgende stap
  18. Vul bij SMTP-server in: owa.exchange-login.net
  19. Vul bij Gebruikersnaam in: Uw SMTP gebruikersnaam (deze kunt u vinden in het servicepaneel, bijvoorbeeld: HOSTED\info392872)
  20. Vul bij Wachtwoord in: Uw wachtwoord
  21. Selecteer Beveiligde verbinding via TLS
  22. Klik op Account toevoegen
  23. Vind in uw Exchange mailbox de bevestigingscode en vul deze in, klik hierna op controleren
  24. Uw e-mail is gereed voor gebruik
Krijgt u een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of u de juiste gegevens gebruikt.