Hoe stel ik mijn Forticlient in op Windows

Inleiding

In deze handleiding vindt u uitleg hoe u de Forticlient kan configureren om te verbinden met een SSL VPN.

Handleiding

1. Download en installeer de Forticlient op.
  2. Open de Forticlient Console
  3. Zodra het programma is opgestart, drukt u op “Remote Access“.
  4. Druk nu op “Configure VPN” om te beginnen met uw VPN verbinding te configureren.
  5. U komt nu op het scherm om uw instellingen in te vullen.
  6. Zorg dat “SSL-VPN” is geselecteerd
  7. Connection Name: CYSO VPN
  8. Vul bij “Remote Gateway” het IP-adres in dat u van ons heeft ontvangen en vink het vakje voor “Customize Port” aan, zorg dat hier 443 staat ingevuld.
  9. Zodra u op de knop “OK” drukt zult u gevraagd worden om in te loggen. Vul hier de log-in gegevens in die u van ons heeft ontvangen.
U heeft nu een VPN verbinding.

Screenshots voor installatie

forticlient+m1 forticlient+2