Hoe stel ik mijn Forticlient in op een Mac

Inleiding

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u uw Forticlient op uw Mac configureert.

Handleiding

1. Download Forticlient en installeer deze op uw Mac.
  2. Als u Forticlient voor het eerst opstart moet u nog een aantal zaken instellen.
    • Klik op Click the lock to make changes
    • Klik nu op AntiVirus gevolgd door het tandwiel
    • Vink de volgende zaken uit: Scan files as they are downloaded or copied to my system en Block all accesses to malicious websites
    • Klik op Done
    • Klik op Web Security
    • Klik op Disable
  3. Ga naar “Remote Access“.
  4. Druk dan op het tandwieltje naast VPN Name om de instellingen te wijzigen.
  5. Zorg dat SSL-VPN bovenaan op gekozen staat.
  6. Voer iets bij “Connection Name” in dat makkelijk te herkennen is voor u.
  7. Voer bij “Remote Gateway” het IP-adres in dat wij aan u verstrekt hebben.
  8. Vink het vakje aan voor “Customize Port” en zorg dat 443 staat ingevuld.
  9. Vul daarna uw “User Name” in op de bestemde plek.
  10. Druk daarna op de knop “Add” om de instellingen op te slaan.
  11. Vul uw “Password” in waar nodig.
U bent nu verbonden.

Screenshots voor installatie

forticlient+2 forticlient+m1