Hoe stel ik gebruikersrechten in binnen vCloud Director?

Inleiding

In vCloud Director bepalen rechten wat een user wel en niet mag binnen vCloud Director.

Handleiding

1. Open Administration en klik op Users
  2. Selecteer de juiste user en klik met de rechtermuisknop erop en selecteer properties
  3. Bij Role open het dropdown menu en kies de gewenste role. Als u met de muis op de user role blijft staan zal er een geel scherm met korte uitleg verschijnen
  4. Klik op ok
Een uitgebreid overzicht waarin staat welke rechten aan welke role verbonden zijn is te vinden op de Userspagina