Hoe installeer ik VMware Tools?

Inleiding

VMware tools optimaliseert de samenwerking tussen de VM en het Guest OS. Wij raden aan om altijd VMware tools te installeren aangezien het niet alleen de webconsole verbetert, het ook de server optimaliseert.

Handleiding

1. Start de server en wacht tot deze volledig is opgestart. Log eventueel in zodat installatieprogramma’s gedraaid kunnen worden
  2. Ga nu naar de vApp en kies de VM waarop de VMware tools op moeten
  3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Install VMware Tools
  4. De installatie zal automatisch opstarten, Als dit niet gebeurt zal u de installatie file in de Dvd drive vinden
  5. Start de installatie files en volg de installatie