Hoe gebruik ik de webconsole?

Inleiding

Eén van de krachtigste tools van vCloud Director is de webconsole.

Handleiding

De server kan direct bereikt worden via de webconsole en beheerd worden. De webconsole vereist wel een aantal instellingen van de webbrowser. Zie de webbrowser requirements.
  1. Open de vApp en kies de juiste VM
  2. Klik met de rechtermuisknop op de VM en kies Power on en wacht tot de VM aan is
  3. Als de VM aanstaat klik met de rechtermuisknop op de VM en kies Popout Console de webconsole opent nu in een nieuwe webpagina