Algemene instellingen

In deze handleiding vind je de algemene instellingen voor jouw mailbox.
Uiteraard hebben we ook handleidingen geschreven voor verschillende e-mail programma’s: AndroidApple mail, Gmail, iPhone en iPadOutlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016 en Thunderbird.

Inkomende e-mail (POP of IMAP)

Het juiste adres is gecommuniceerd in de e-mail getiteld “Nieuwe gebruikersnamen en wachtwoorden” en is 1 van de volgende twee adressen:
web4.shared.hosting-login.net
web6.shared.hosting-login.net
Ophalen van e-mail met IMAP: Het server adres met poort 993 en SSL.
Ophalen van e-mail met POP: Het server adres met poort 995 en SSL.

Uitgaande e-mail (SMTP)

Het juiste server adres is gecommuniceerd in de e-mail getiteld “Nieuwe gebruikersnamen en wachtwoorden”.
Versturen van e-mail vanuit een e-mail applicatie Het server adres met poort 465 en SSL.
Versturen van e-mail vanuit een externe webapplicatie Het server adres met poort 465 en SSL, poort 587 met TLS of poort 587 zonder authenticatie
Versturen van e-mail vanuit een webapplicatie Het server adres met poort 465 en SSL, poort 587 met TLS of poort 587 zonder authenticatie

Webmail

Het juiste server adres is gecommuniceerd in de e-mail getiteld “Nieuwe gebruikersnamen en wachtwoorden”.
Het juiste webmail adres is 1 van deze twee adressen:
https://web4.shared.hosting-login.net/webmail
https://web6.shared.hosting-login.net/webmail